Alături de copiii care fac sport!

V-am tot vorbit despre beneficiile sportului. Așa cum v-am tot spus, că am fost sportiv de performanță și nu pot decât să fiu alături de tânăra generație, care se orientează spre activitâți sportive. Cotinui să fiu alături de organizatorii Cupei Municipale de Tenis, ediția cu numărul doi, de această dată. Pentru că am fost invitat, am avut posibilitatea să văd bucuria din ochii micuților sportivi, să-i încurajez în demersul lor și să le strâng mâna pentru rezultatele obținute. Acest eveniment sportiv este organizat de Asociația Club Sportiv Orhideea, cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Piatra Neamț.

Așa cum anunțam incă de la prima ediție, Cupa Municipiului Piatra Neamț la Tenis s-a desfășurat zilele acestea, pentru grupa de vârstă 12 ani. Peste 60 de copii participnați, din Republica Moldova, Craiova, Cluj Napoca, Buzău, Iași, Dorohoi, Sibiu, Focșani, Bacău, Suceava și Neamț, s-au întrecut pentru obținerea locurilor fruntașe în cadrul campionatului de tenis, de gardul A. Competiția a debutat sâmbătă, 2 februarie și s-a încheiat miercuri 6 februarie. Ea a fost structurată pe 62 de meciuri de simplu și 16 meciuri de dublu.

Ca și la ediția inaugurală, premiile au fost acordate în vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv în cuantum de 300 lei pentru locul I, 200 lei pentru locul II și câte 100  lei pentru cei clasați pe locul III și pentru mențiune. De asemenea, au fost acordate cupe și diplome concurenților poziționați pe primele poziții în clasament. Pentru cele două ediții ale campionatului, bugetul total a fost de 11.370 lei, din care 9200 lei a fost aportul municipalității. Cred cu târie că sportul este o necesitate pentru a trăi sănătos și echilibrat, iar tipul acesta de competiție care reunește la Piatra Neamț, participanți din toate zonele țării, ne poate ajuta și în dezvoltarea turistică a orașului de sub poalele Pietricicăi.

Bogdan Gavrilescu – viceprimar

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.