Sustin femeile care vor sa faca politica!

Cred că PMP Neamț își poate întări rândurile organizației județene în pregătirea viitoarelor alegeri. Acest lucru este confirmat prin adeziunea unor oameni de echipă și cu viziune, care ni se alătură permanent.

Simona Dumitreasa este noul președinte ales al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară, Piatra Neamț. Ea a fost aleasă prin vot, week-end-ul trecut, alături de întreg biroul organizației: Antonela Gavrilescu – secretar general, Valeria Axinte – secretar general adjunct, Manuela Drăgan, Angelica Avasiloaie, Alina Tatomir, Elena Crăcană, Lăcrămioara Humă și Mihaela Matache, în calitate de vicepreședinți, iar Milica Mihalca, Lăcrămioara Apetroaiei, Carmen Bocancea, Roxana Bălteanu, Andreea Mircea și Elena Zaharia, sunt femeile care au obținut funcțiile de secretar executiv, în cadrul biroului de femei de la  Piatra Neamț.    

Simona Dumitreasa a fost singura candidată la funcția de președinte a Organizației de Femei PMP, Piatra Neamț. Are 46 de ani și vine din domeniul privat, fiind antreprenor. Ea este pentru prima dată într-un partid politic și spune că s-a regăsit în doctrina PMP. ,,Îmi doresc să construiesc o echipă cu femei, care să lucreze pentru beneficiul femeilor. Sunt multe proiecte pe care le am  în vedere. Printre acestea, sunt cele legate de dezvoltarea organizației, dar și acțiuni în favoarea femeilor care au fost victimele violenței sau acțiuni pentru copiii din centrele de plasament din oraș”, a spus noua șefă a femeilor PMP de la Piatra Neamț.  

Sunt convins că Organizația de Femei a partidului a câștigat plus valoare. Îmi doresc ca numărul femeilor care fac politică în echipa Partidului Mișcarea Populară Neamț să crească. Analiza arată că trendul este unul ascendent, comparativ cu luna ianuarie a aceluiași an. Doresc colegelor nou venite în echipa PMP mult succes, spor și le asigur de toată susținerea mea.

 

Bogdan Gavrilescu – președinte PMP Neamț   

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.