Alaturi de problemele pietrenilor

Când am decis să întru în politică și în administrație, mi-am dorit să fiu alături de nevoile cetățenilor acestui oraș. Nu întâmplător am deschis seria întâlnirilor cu pietrenii. Vocea oamenilor contează! La finele acestei săptămâni, am fost prezent alături de echipa mea, în cartierul Mărăței, zona Creșei Mărăței. Timp de o oră și jumătate am comunicat și am identificat situații reale cu care pietrenii se confruntă,  am răspuns la diverse întrebări și am încercat să găsim noi soluții pentru rezolvarea rapidă a problemelor prezentate de cetățeni.

Principalele subiecte s-au bazat pe discuții ce au adus în prim plan igienizarea, toaletarea și curațenia de primăvară, colectarea selectivă a deșeurile și noile puncte de colectare a gunoaielor pe bază de cartelă sau starea drumurilor din oraș. De asemenea, au fost dezbătute și proiectele ce vizează reabilitarea Creșei din Mărăței și redeschiderea Pieței din zonă. O altă problemă stringentă este aceea legată de sistarea apei potabile, la un bloc ce a acumulat datorii foarte mari. Toate subiectele dezbătute sunt prioritare pentru mine și colegii mei, și vă asigurăm că vom face demersuri pentru soluționarea acestora într-un timp cât mai scurt.  Alături de mine, la întrunire au fost prezenți și Cristian Sauciuc, directorul  Sc Salubritas, Ionuț Alin Moroșanu, directorul SC Parking, dar și consilierii locali Gabriel Apetreii și Florin Duma.

Următoarele vizite, la care așteptăm un număr cât mai mare de pietreni, pentru  a face cunoscute problemele cu care se confruntă, vor fi în cartierele Precista, Speranța și Dărmănești.

Bogdan Gavrilescu, viceprimar

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.