10 bilete GRATIS la Cupa Davis, pentru cele mai interesante proiecte ce ar putea fi derulate la Piatra Neamt

Știți deja că sunt un iubitor și un susținător al sportului. De această dată, vă provoc într-o competiție interesantă! Cele mai bune propuneri privind diverse proiecte, ce ar putea aduce plus valoare orașului Piatra Neamț, vor fi răsplătite cu bilete GRATUITE la competiția internațională de tenis, Cupa Davis. Atenție! Proiectele trebuie să facă referire la dezvoltarea municipiului Piatra Neamț, într-un buget accesibil pentru următorii ani. Cetățenii cu cele mai frumoase 10 idei  vor fi premiați cu bilete la meciurile de tenis de vineri sau de sâmbãtã. Premiile vor fi distribuite joi, 4 aprilie, incepând cu ora 16.30 la sediul partidului PMP Neamț. Participarea la concurs este una extrem de facilă. Tot ce trebuie să faci este să lași comentariu pe facebook la acestă postare, cu proiectul tău pentru oraș. Dacă ideea e interesantă, ai câștigat!

Vă reamintesc faptul că întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas, dintre România şi Zimbabwe, din turul 1 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 5-6 aprilie 2019, va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.  Lotul stabilit pentru această cometiție este format din Marius Copil, Dragos Dima, Horia Tecãu, Florin Mergea, Filip Jianu si Edris Fetisleam. Cupa Davis de la Piatra Neamț va fi structurată astfel: 2 meciuri de simplu vineri, 5 aprilie și  3 meciuri sâmbãtã, 6 aprilie, unul de dublu si douã de simplu. Meciurile se desfăoară dupã sistemul cel mai bun din trei seturi.

Hai România!

 

Bogdan Gavrilescu, președinte PMP Neamț

LE: 5-6 aprilie (vineri si sâmbãtã)

credite foto: mediafax.ro si romanitenis,ro

Un comentariu la „10 bilete GRATIS la Cupa Davis, pentru cele mai interesante proiecte ce ar putea fi derulate la Piatra Neamt

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.