Nimic fără Dumnezeu!

Am fost crescut într-o familie cu frică de Dumnezeu, o familie autentic creștin ortodoxă. În tot ce facem cred că avem nevoie de Divinitate, iar zilnic, îmi fac timp să mulțumesc pentru darurile pe care le primesc de la viață.  
     Mulțumesc în primul rând  pentru familia frumoasă care o am, multumesc ca-mi sunt fetele sanatoase și mulțumesc pentru că am posibilitatea să faca lucruri pentru comunitatea, din care fac parte.  
     Nimic nu cred ca este la voia întâmplării și de aceea sunt fericit că am strâns lângă mine, o mână de oameni, cu principii comune, gata sa-mi fie alături in munca depusă.  Cred într-o echipă unită, bazată pe respect reciproc și încredere. PMP este și va fi o forță! Un partid de centru – dreapta care va lupta în continuare, pentru proiecte importante de țară.  Și dacă tot am vorbit de unitate, vă reamintesc că PMP își doreste unirea României cu Republica Moldova. Un proiect așteptat și dorit de mulți dintre noi. 
    Avem nevoie de voi, pentru a pune în aplicare proiectele noastre. Dar mai întâi de toate, avem nevoie, ca Dumnezeu să ne fie alături. 
    Imagini proaspete de la slujba de sfințire, din sediul PMP Neamț, acolo unde am simțit nevoia să deschidem larg sufletele noastre pentru aceia care cred în noi!
 
 
 
Bogdan Gavrilescu, președinte PMP NEAMȚ 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.